PRESSEMELDING: Maud Rahm – ny VD i Lexit Group Sweden

Maud Rahm har tiltrådt stillingen som VD i Lexit Group Sweden. Det er en av veteranene i bransjen som nå har tatt på seg et nytt VD-oppdrag.   

Rahm har lang fartstid innen den skandinaviske forpakningsindustrien. Hun var i mange år CEO for Flextrus Gruppen og før det salgssjef i samme selskap. Rahm har også erfaring som VD for Amcor i Drammen i Norge.

Lexit Group er et skandinavisk selskap med virksomhet innen merke- og emballasjeløsninger og innen teknologiløsninger for digitalisering og effektivisering av operative prosesser. Selskapet er en ledende leverandør av etiketter i det norske og svenske markedet, spesielt mot næringsmiddelindustrien. Det svenske datterselskapet er basert i i Mölnlycke utenfor Göteborg der Lexit har egen produksjon av etiketter. 

Rahm tar styringen med merke- og emballasjevirksomheten i Sverige og overordnet for selskapet. 

– Jeg ser frem til å bruke min erfaring fra den flexible siden og kombinere den mot ytterligere en ny retning i forpakningsindustrien. Det blir en spennende reise fremover hos Lexit som satser stort både på dagens og fremtidens merke- og emballasjeløsninger, sier Rahm. 

Hun bringer med seg solid erfaring både innen salg og produksjon og drives av nettopp kombinasjonen av begge områdene. Hennes engasjement for kunder, medarbeidere og utviklingsarbeid blir viktig for Lexit fremover.  

– Vi er svært glade for å ha fått en så erfaren og markant leder til å overta roret i vårt svenske selskap, sier styreleder i Lexit Group Sweden og konsernsjef i Lexit-gruppen, Sjur Skjæveland. 

De siste årene har Lexit Groups CFO, Eivind Hatlelid, fungert som VD i det svenske selskapet. Hatlelid fortsetter i CFO-rollen for Lexit-konsernet. 

Om Lexit Group

Lexit er etablert med i alt 6 kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Konsernet har 130 ansatte og omsetter årlig for i overkant av 400 millioner NOK. Selskapet er eid av et investeringsfond sammen med ledelse og ansatte.

Innen merke- og emballasje, leverer Lexit bredden av hva som trengs i integrerte løsninger inkludert etiketter, emballasje, merkeutrustning for produksjon, printere og software for å støtte digital arbeidsflyt i design, ordre, varedeklarasjon og for styring av merkeprosessene. De siste årene har Lexit utvidet produktporteføljen ved å investere i egen produksjon av linerlessetiketter (sleeves). Selskapet var først ut i Sverige med dette konseptet. 

Lexits teknologiløsninger kombinerer industriell hardware og programvare for å drive effektivisering i operativ drift i produksjon, innen lager og logistikk og i retail. Fagområder inkluderer blant annet datafangst og mobility services, utstyrskontroll, RFID og industriell IoT og POS/retail.

 

Kontaktinformasjon

For ytterligere kommentarer, vennligst kontakt Maud Rahm på tlf (+46) 72 252 88 83 / maud.rahm@lexit.se